PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Special Olympics participa en el Torneig Ciutat de Barcelona

L’equip tornava a competir després de dos anys d’aturada per la pandèmia

Per El Periòdic

La selecció andorrana d’Special Olympics a Barcelona.
La selecció andorrana d’Special Olympics a Barcelona. | FAF

La Selecció Andorrana d’Special Olympics va estar a Barcelona participant en el Torneig de futbol sala Ciutat de Barcelona, que va tenir lloc a la capital catalana amb motiu de les festivitats per la Mercè. Cal recordar que era la primera vegada que els andorrans competien després de més de dos anys d’aturada per culpa de la pandèmia, i allí els nois i noies de Montse Sánchez es van trobar amb rivals de gran nivell, com la selecció catalana, Aragó i també una selecció de Llevant. Tot i això, l’equip va tornar a casa amb una gran victòria per 5-3 contra els aragonesos.

Com a noms destacats que van rendir a un gran nivell va estar Marc Ribeiro, sobretot en la victòria contra Aragó, Marc Civit i Erika Sarmento, que debutava amb l’equip d’Special Olympics sota pals. Més enllà del vessant esportiu, el torneig Ciutat de Barcelona va suposar una gran experiència per a tota la delegació, amb molta interacció amb els altres equips, sempre respectant les mesures contra la Covid-19.

A banda dels partits, els participants també van tenir l’oportunitat de visitar el Camp Nou i el Museu del FC Barcelona, així com una recepció oficial a l’Ajuntament de la ciutat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT