PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes-Mercader volen apropar-se al podi final

El campionat ERC continua amb el Rally Serras de Fafe e Felgueiras 2021

Per El Periòdic

Joan Vinyes i Jordi Mercader en una prova d’aquesta temporada.
Joan Vinyes i Jordi Mercader en una prova d’aquesta temporada. | FotoEsport

L’equip Suzuki Ibèrica Motorsport ha posat rumb a Fafe (Portugal), per a preparar la que serà l’última prova sobre terra del Campionat d’Europa de Ral·lis 2021 (ERC), el Ral·li Serras de Fafe e Felgueiras 2021.


Joan Vinyes i Jordi Mercader (Suzuki Swift R4lly S) es van desplaçar al nord de Portugal amb l’objectiu de donar continuïtat a la línia ascendent, quant a les seves prestacions, que van exhibir en la segona etapa de la prova disputada a les Açores fa escassos 10 dies. Cal recordar que la dupla va aconseguir el millor crono en cinc de les set especials disputades en el ral·li que va tenir lloc en ple centre de l’Oceà Atlàntic. En les dues restants, van quedar a dècimes de l’escratx parcial marcat pels seus companys, Javier Pardo i Adrián Pérez.


El traçat total de la prova compta amb un total de 666,19 quilòmetres, dels quals 197,04 seran de velocitat, repartits en 16 especials (vuit diferents). El ral·li es disputarà en dues etapes, cadascuna d’elles amb un bucle diferent de quatre especials cronometrades, que es rodaran dues vegades cadascuna. Com és reglamentari, hi hauran dues passades de reconeixement per cada especial, que es podran realitzar entre les 08.00 hores i les 19.00 hores d’avui, i de les 08.00 hores a les 12.00 hores de demà. Després de disputar-se les cinc primeres proves de l’ERC2 (els pilots de Suzuki només n’han disputat tres) les posicions d’honor del campionat estan molt ajustades. En aquests moments, Vinyes és quart amb 82 punts, a 10 del tercer. Sense cap dubte, el ral·li portuguès, últim sobre terra, pot començar a definir posicions del podi final. «L’ERC2 està molt igualat i qualsevol error pot ser decisiu. Tenir un bon ritme de competició que hem de mantenir fins al final», va dir l’andorrà. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT