PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Núñez, Gabriel i Caminal ja toquen neu en el seu procés de recuperació

Els tres esportistes, lesionats, es van operar gairebé al mateix temps i entrenen conjuntament

Per El Periòdic

Caminal, Núñez i Gabriel entrenant a la neu per seguir recuperant-se.
Caminal, Núñez i Gabriel entrenant a la neu per seguir recuperant-se. | FAE

Jessica Núñez, Bartumeu Gabriel i Jordina Caminal, que van patir el passat hivern sengles lesions al lligament creuat anterior, estan aquests dies a Val Senales (Itàlia), dins del treball de recuperació que han portat a terme des d’haver estat operats fa ja sis mesos. Els tres es van operar a Toulouse pràcticament en dates pròximes entre ells, com va recordar el fisioterapeuta de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), Pol Ferrer, que ha estat el que ha supervisat en tot moment el procés dels tres esquiadors.

«La recuperació s’ha fet conjunta, tots ajudaven i tot ha anat molt fluid», va manifestar Ferrer, mentre afegia que «a part d’alguna molèstia molt puntual, no hi ha hagut cap problema i s’ha pogut seguir amb totes les fases de recuperació que tocaven». La intenció, segons va declarar l’especialista, és que a poc a poc es puguin reincorporar als seus grups, «però queden encara un parell de mesos d’adaptació al terreny i de fer la feina quan toqui. De cara al gener, potser, es podrien fer les primeres competicions si tenim temps de preparar-ho i arribar amb seguretat».

Núñez i Gabriel formen part de l’equip nacional, mentre que Caminal és de l’EEBE, tot i que amb presència també amb els grans. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT