PUBLICITAT

Concurs d'idees per a la dinamització dels entorns del llac d'Engolasters i del camí de les Pardines

La zona compta amb més de 200 hectàrees que cal tenir en compte per presentar la proposta

Per El Periòdic

El llac d'Engolasters.
El llac d'Engolasters. | COMÚ D\'ENCAMP

 

El Comú d'Encamp ha obert un concurs d'idees per a la dinamització dels entorns del llac d'Engolasters i del camí de les Pardines amb la voluntat d'aconseguir la creació d'un projecte que repercuteixi en la dinamització econòmica i turística d'Encamp, tenint en compte els criteris de sostenibilitat i viabilitat econòmica, i adreçat a un turisme de qualitat i respectuós amb l'entorn i la natura.

La zona compta amb més de 200 hectàrees que cal tenir en compte per presentar la proposta. Caldrà incloure entre la documentació a presentar un resum del projecte, un estudi de mercat, un pla de màrqueting, la descripció de l'equip humà necessari per al seu desenvolupament i el corresponent pla financer.

La cònsol major encampadana, Laura Mas, ha explicat que "animem a les empreses a presentar-se al concurs d'idees perquè pugui néixer un projecte innovador, atractiu i respectuós amb l'entorn per aquesta zona d'Encamp, més enllà de l'estiu".

El concurs d'idees és anònim i, per tant, caldrà presentar-lo amb un lema identificatiu abans de les 11 hores del 31 de gener del 2022. Els criteris que es tindran en compte per part del jurat, format per representants polítics de tots els grups comunals i de tècnics relacionats en la matèria, seran la imatge i la innovació de l'espai lúdic i recreatiu, la mobilitat, accessibilitat, funcionalitat i connexió, la sostenibilitat ambiental i ecològica, la integració amb l'entorn i, finalment, la viabilitat del projecte.

Els premis del concurs d'idees seran de 12.000 euros per a la proposta guanyadora i de 8.000 i 5.000 euros per a la segona i tercera.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT