PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’hospital comença a vacunar contra la Covid-19

Nova jornada d’incidència a la baixa, amb dos casos actius menys que dilluns

Per El Periòdic

Un home rep el vaccí a l’hospital.
Un home rep el vaccí a l’hospital. | Twitter / SAAS

L’hospital de dia de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell va començar ahir a administrar vacunes contra el coronavirus. Així ho va compartir el mateix SAAS a través d’una publicació a les xarxes socials, i després de l’anunci fet per la secretària d’Estat de Salut, Helena Mas, el divendres passat, quan va detallar que el centre té capacitat per administrar fins a 200 dosis diàries. En aquest sentit, en l’actualització sanitària enviada ahir pel Govern no hi constava cap novetat respecte de les dosis administrades, i la xifra es mantenia en 103.890 vaccins inoculats.

Pel que fa a la resta de dades epidemiològiques, l’Administració va detallar que s’havien detectat tres nous positius i el total d’infectats a Andorra era ahir de 15.192 persones. Així mateix, es van notificar cinc altes més –de 14.986–, fet que va comportar una lleugera disminució dels casos actius, concretament en dues persones, i fins als 76. D’aquests, afortunadament, no hi havia cap ingressat a l’hospital. 

Així mateix, respecte de la població escolar, també es va produir una tímida reducció de la incidència, amb 14 aules afectades (dues menys que el dia anterior). En concret, hi  havia nou aules en vigilància activa –tres de totals i sis de parcials–, i cinc en vigilància passiva. Finalment, el Govern va puntualitzar que no s’havia hagut de lamentar cap defunció i el nombre d’òbits va restar en 130.

PUBLICITAT
PUBLICITAT