PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Aguado valora positivament el seu retorn davant l’UCAM

El migcampista reapareix als terrenys de joc després de complir la seva sanció

Per El Periòdic

Aguado (dreta) amb Pedraza en la jornada davant el Baleares.
Aguado (dreta) amb Pedraza en la jornada davant el Baleares. | @FCANDORRA

Marc Aguado ha tornat a la plena dinàmica de l’equip després de complir els quatre partits de sanció que se li van imposar en el darrer partit de la temporada passada, que va enfrontar els tricolor amb la Reial Societat B als play-offs d’ascens a Segona Divisió.


El saragossà, tot i no estrenar-se aquest any amb victòria, va valorar positivament el seu retorn, afirmant que «em vaig trobar molt bé després de tant de temps sense competir». Tanmateix, Aguado va ser clar, confessant que «aquests mesos han estat molt durs, sobretot pel fet de començar la pretemporada al mateix ritme que els meus companys i veure com arribava el cap de setmana i havia d’estar parat».


El vestidor, segons diu el jugador, ha estat clau per fer més «amena» aquesta espera i ara torna a estar a disposició de l’entrenador, Eder Sarabia, que ja va mostrar la seva satisfacció sobre la incorporació al campionat de l’integrant cedit pel Saragossa, tot i desitjar, per altra banda, «que hagi après la lliçó d’aquest fet», defensant d’igual forma que «són jugadors joves i estan en temps d’equivocar-se per saber com funcionin les coses».


Aguado ja va ser una peça molt important per al tècnic basc la temporada passada, i és per això que es va apostar per l’estada, una campanya més com a cedit, del jugador. Tan sols queda veure si, a poc a poc, el migcampista podrà fer-se un lloc a l’11 titular, o seguirà la mateixa línia que els seus companys, on gairebé tots han gaudit de minuts en aquesta aposta per la «competitivitat» que reafirma el cos tècnic. El pròxim duel enfrontarà els tricolor davant el Nàstic de Tarragona a l’Estadi Nacional aquest diumenge, a partir de les 17.00 hores. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT