PUBLICITAT

Els campionats del Món del 8 de febrer no perillen per a Vidosa

  • La ressonància convida a l'optimisme ja que no hauria d'estar més de quinze dies de baixa
EL PERIÒDIC
ESCALDES -ENGORDANY

Periodic
Vidosa, en la trobada nadalenca de tota la família de la FAE Foto: TONY LARA

Fantàstiques notícies per a Roger Vidosa. La ressonància magnètica a la qual es va sotmetre la setmana passada per conèixer l'abast exacte de la lesió a l'esquena que l'ha tingut fora de les pistes aquests dies convida a l'optimisme. Segons el diagnòstic del metge de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE), Bernat Escoda: «S'insinua un nou nivell de deshidratació en tres discs que estan tocats». La manera de resoldre aquest problema és ràpida i gens complexa: «Caldrà fer durant uns quinze dies tractament combinant les onfiltracions d'ozó, la fisioteràpia. l'entrenament físic progressiu i a poc a poc reprendre la confiança sobre els esquís».

Això vol dir que els Campionats del Món que es disputaran el pròxim 8 de febrer a l'estació alemanya de Garmisch-Partenkirchen no perillen per al número u andorrà –fins que es demostri el contrari–, que era la gran preocupació que tenia ja que no es tracta de res greu.

Vidosa, doncs, inicia el compte enrere per recuperar-se d'una lesió similar a la ja li va donar problemes la temporada passada –va patir una hèrnia– però segons els pronòstics de la FAE a principis de febrer ja podrà tornar a tenir contacte amb la neu i de fet fins i tot podria disputar alguna cursa per recuperar el ritme de la competició abans dels Mundials, la cita més important de la temporada.

SORTIDA JUÁREZ / Sophie Juárez va ser de nou l'única que va competir ahir de tots els esquiadors sèniors de la FAE, però les coses no li van anar gens bé en l'eslàlom FIS que va afrontar a Chaillol –una estació propera a la d'Orcières, on va competir diumenge i dilluns. L'integrant del primer equip femení va sortir del traçat en fer una errada de trajectòria, va sortir massa tard de línia d'una de les portes i no va estar a temps d'agafar la següent, cosa per la qual va ser desqualificada. Juárez continua en la mateixa estació, on avui afronta un segon eslàlom.

A partir de demà hi haurà més moviment quant als corredors de la FAE. Scott Jordan competirà a la Copa del Món de Kreischberg (AUT) en half pipe i Laura Soulié debutarà en la prova de la Copa del Món d'Antholz-Anterselva (Itàlia), en l'esprint i el dia 23 farà 12,5kms mass start.A més durant el cap de setmana part de l'equip masculí alpí i comitè tenen curses fis al Pas de la Casa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT