PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Joves Liberals acull la ‘Young Changemakers Academy’

L’esdeveniment tindrà lloc divendres i dissabte al Principat

Per Laia Bautista

El vicepresident de Joves Liberals, Albert Areny, al centre, fa uns dies al ‘Young Leaders Meeting’ a Bucarest.
El vicepresident de Joves Liberals, Albert Areny, al centre, fa uns dies al ‘Young Leaders Meeting’ a Bucarest. | Instagram/Joves Liberals

Joves Liberals es preparen per rebre a Andorra la Young Changemakers Academy, organitzada per el fòrum liberal europeu i Lymec, que se celebrarà al llarg d’aquest divendres i dissabte. En aquesta ocasió, 10 representants joves d’altres partits liberals europeus vindran al Principat per a  seguir el programa d’enguany Young Changemakers Academy, el qual consta de diversos seminaris i visites pel país. El programa està destinat a preparar a gent jove que vulgui prendre part en les seves respectives comunitats. En altres paraules, es tracta d’una plataforma per a connectar a joves que volen contribuir a fer canvis en l’àmbit polític.

Al llarg de la jornada de divendres, els joves representants visitaran cap a les 16.00 hores el Consell General i a les 17.30 hores, el president de Liberals d’Andorra i ministre de la Presidència, Economia i Empreses, Jordi Gallardo, juntament amb la responsable de comunicació del Fòrum Europeu Liberal, Viktorya Muradyan, i una membre l’oficina del Lymec, Ines Holzegger els hi faran una benvinguda. Cap a les 18.40 hores, el president del grup parlamentari de Liberals d’Andorra, Ferran Costa, farà un seminari sobre eines de comunicació.

Pel que fa al dissabte, els joves liberals europeus començaran a les 09.00 hores amb el seminari sobre com crear una estratègia de comunicació amb la consultora en màrqueting digital, Andrea Vilalta, seguit de la ponència sobre com crear i comunicar una marca per al meu projecte dirigit per Muradyan. A les 13.30 hores, rebran una explicació sobre com començar en el món de les plataformes audiovisuals i a les 15.45 hores es farà una valoració sobre el desenvolupament i el progrés dels plans amb la posterior cloenda de l’esdeveniment.

PUBLICITAT
PUBLICITAT