PUBLICITAT

Font és cinquena a Clusaz en el Freeride World Tour

  • La surfista de neu andorrana torna se centrarà en les cites de tres i quatre estrelles
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Mònica Font, en una imatge recent abans de marxar a Clusaz Foto: CRISTA LEONARD

Mònica Font tornarà un any més a disputar algunes de les proves europees del calendari del Freeride World Tour Qualifier i de fet va començar a competir la setmana passada en la prova de Clusaz (França), puntuable per al rànquing de dones i en la qual va finalitzar en la cinquena posició.

Aquesta setmana Font s'ha desplaçat a Eslovàquia per disputar una altra prova; també té previst fer la que es disputarà aquest mateix mes a Suïssa i en funció del pressupost i de la puntuació se centrarà principalment en les proves que tinguin tres o quatre estrelles.

A banda d'això, si tot va bé, la surfista d'estil lliure andorrana també té previst disputar la prova d'El Dorado de Vallnord, com ha fet cada any.

UN ESPORT ‘PRIVAT' / Cal recordar que Font es costeja tots els desplaçaments de la seva butxaca degut a que l'estil lliure és una disciplina encara no regida per la Federació Internacional d'Esquí i per tant el circuit mundialista és a títol privat i les federacions dels països no paguen als esportistes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT