PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Nacho Llovet estarà fora de les pistes durant el pròxim mes

El club ha comunicat que el jugador pateix una lesió miofascial de l’adductor dret

Per El Periòdic

Llovet en un partit de l’any passat.
Llovet en un partit de l’any passat. | ACB PHOTO / A. PACHECO

El pivot del MoraBanc Nacho Llovet estarà fora de les pistes almenys durant quatre setmanes a causa d’una lesió miofascial de l’adductor dret, segons va comunicar ahir el club. Llovet, que ja venia arrossegant molèsties a la zona, ha confirmat un diagnòstic que res havia de veure amb les previsions amb les quals es comptaven.

A l’inici de lliga per a oblidar que està realitzant l’equip del Principat, on ha recollit tres derrotes i encara no coneix la victòria, se li suma la baixa d’un integrant important pel que fa al joc tricolor. Tanmateix, també és cert que el català ja no va estar disponible per a Ibon Navarro a les acaballes de la darrera campanya, però sí que havia disputat els primers partits de pretemporada i va posar l’optimisme en el pensament que ja havia deixat enrere els problemes passats.

Els andorrans no estan desplegant el seu millor joc, amb carències visibles en l’efectivitat en el tir i la defensa, a més d’una presència escassa en la pintura. La figura de Llovet podria donar un cop de mà per a pal·liar aquesta situació, però sembla que les bones notícies encara trigaran una mica a arribar al Poliesportiu. Les paraules del tècnic basc en finalitzar la trobada davant l’Urbas Fuenlabrada ja van deixar constància de la situació dins del vestidor. «Sabia que no arribàvem bé, però no sabíem que arribàvem tan malament», va ser la frase clau que va enunciar l’entrenador tricolor, que ara veu com li cau dels esquemes una peça amb característiques necessàries en aquest tram. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT