El CTT Valls del Nord es fa amb quatre podis

Patrick Rodriguez, Jordi Rodriguez, Xavier Planchette i Jordi Martínez van ser el representants andorrans

D'esquerra a dreta: Jordi Rodríguez, Xavier Planchette, Patrick Rodríguez i el president de la Federació de Lleida Francesc Solans | CTT Valls del Nord

El Campionat Provincial de Tennis Taula que es va disputar a les Borges Blanques va concloure d’una gran manera per al CTT Valls del Nord, amb una segona i tres terceres posicions. Patrick Rodriguez i Jordi Rodriguez van ser tercers en parelles, mentre que en individuals el mateix Patrick Rodriguez també va ser tercer i Xavier Planchette es va fer amb la segona posició.

Dissabte va ser la competició per equips on el club andorrà va participar amb Patrick Rodriguez, Jordi Rodriguez i Xavier Planchette que van aconseguir arribar a la semifinal a on van perdre contra el CTT Borges «A», aconseguint la tercera posició del podi.

Diumenge al matí es va jugar la competició de dobles, Valls del Nord ho va fer amb dues parelles Patrick Rodríguez amb Jordi Rodríguez i Jordi Martínez amb Xavier Planchette. En primera ronda Patrick i Jordi es van desfer de Xavier Maimó i Marc Castelló per 3-1 i Jordi i Xavier de Guillem Arbós i Adrià Sasot també per 3-1. En segona ronda Patrick i Jordi es desfan de Pau Güell i Luca Pau Muller per 3-1 i Jordi i Xavier de Dani Coll i Roger Garrabou també per 3-1. A quarts de final es troben els dos equips andorrans resultant guanyador el de Patrick i Jordi per 3-0, posteriorment a semifinals perden per un ajustat 3-2 contra Albert Rivera i Aran Bouza, aconseguint així la tercera posició del podi.

Diumenge també es va disputar la competició individual, després de la competició de grups Patrick Rodríguez que va quedar campió del seu grup passa a l'Open A, on arribar a Semifinals i cau contra Eric Torné per 3-1, aconseguint així la tercera posició del podi. Xavier Planchette va quedar enquadrat a l'Open C en quedar tercer al seu grup, va avançar al quadre fins a la final a on va cedir contra Francesc Solans per 3-1, aconseguint així la segona posició del podi.