Òscar Casal assoleix la 37a posició en la Gorbeia Suzien Skyrace

Arnau Soldevila ha estat el segon atleta de la FAM en arribar a meta sent 48è

Una imatge de la Gorbeia Suzien Skyrace.
Una imatge de la Gorbeia Suzien Skyrace. | Gorbeia Suzien Skyrace

La Gorbeia Suzien Skyrace, que es va disputar ahir al matí a Biskaia, va tenir Òscar Casal com l'andorrà més destacat de tots els desplaçats.

La prova, que també era puntuable per a les Skyrunner World Series, així com per a les Golden Trail National Series, va tenir Òscar Casal, Pere Riba, Lluis Sanvicente, Arnau Soldevila, David Méndez i Sintu Vives prenent part de la línia de sortida, a les 10.00 hores del matí, i van haver de completar 31 quilòmetres de distància amb més de 2.400 metres de desnivell positiu.

En el tret de sortida d’aquesta prova internacional es va poder veure atletes de gran nivell, nacionals i estrangers, fet que va provocar un ritme de cursa molt ràpid des dels primers metres.

El primer andorrà a completar la prova va ser Òscar Casal, amb un temps total de 3.33.16, en una lluitada 37a posició. El segon atleta de la FAM en arribar a meta va ser Arnau Soldevila en un crono final de 3.40.41, en 48a plaça. Sintu Vives va realitzar una cursa a molt bon ritme, seguint els seus companys i finalitzant els 31 quilòmetres en 3.44.19. Pere Riba va travessar la línia de meta abans de complir les quatre hores de cursa, marcant un crono final de 3.55.49, mentre que tres minuts més tard va entrar Lluis Sanvicente amb un temps de 3.58.21 i David Méndez en 4.21.18.