PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El VPC assoleix la primera victòria de la temporada

Els tricolor vencen el Montredonnais per 35-13 a l’Estadi Nacional

Per El Periòdic

El VPC en finalitzar el seu partit davant el Montredonnais.
El VPC en finalitzar el seu partit davant el Montredonnais. | VPC Andorra Rugby XV

El VPC Andorra Rugby XV va aconseguir ahir la primera victòria d’aquest Campionat Territorial d’Occitània Honneur Préfédéral en vèncer el Montredonnais per 35-13 a l’Estadi Nacional.


Els andorrans van dominar la majoria de les fases del partit, mostrant consistència en defensa i una gran efectivitat en atac. Cal recordar que els tricolor venien de perdre en la primera jornada davant el Toulouse Lalande Aucamville per 35-17 a França, i aquesta victòria deixa entreveure el potencial que té el conjunt dirigit per Jean Arnaudin, que va reconèixer fa escassos dies que l’equip «té mancances al davant», però que creu que creixerà «a mesura que avancin les jornades» per ser un dels aspirants a jugar la fase d’ascens.


D’altra banda, donada la pretemporada feta per l’equip, el qual tan sols va poder competir en una ocasió a causa d’ajornaments dels partits, sembla que els entrenaments exigents que s’estan plantejant han aconseguit donar el seu fruit i reforçar un equip que va donar una molt bona imatge davant l’afició.
Tanmateix, el públic va poder veure els primers minuts de les dues noves incorporacions que va presentar el VPC el passat divendres. El jugador sud-africà Sithembiso Befile i el romanès Ionut Balaban van deixar bones sensacions. En el primer cas, tot i que la seva posició ideal és la de talona, es va veure Befile actuar en qualsevol de les posicions del front d’atac. Provinent de la primera divisió del seu país, el ja tricolor va comentar que «estic molt content per la gran oportunitat que m’han donat d’estar aquí». En el seu cas, el jugador arriba traspassat i és propietat del VPC, mentre que Balaban va arribar com a cedit amb la particularitat que entrenarà normalment a França i tan sols farà la sessió d’entrenament del divendres i el corresponent partit amb els andorrans. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT