Gasa i Cross, campions de la quarta Jorma Urban Trail

La cursa va comptar amb 300 participants

Imatge del podi de la cursa masculina de 21 quilòmetres.
Imatge del podi de la cursa masculina de 21 quilòmetres. | FAM

Els atletes Marc Gasa i Jeanne Cross van ser els guanyadors de la Jorma Urban Trail que es va disputar al llarg del dissabte al matí. La cursa, que és la desena prova puntuable per a la Multisegur Copa d’Andorra, va comptar amb la participació de gairebé 300 persones repartides en les quatre distàncies en les quals es podia participar: 21 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell positiu, 10 quilòmetres i 560 metres de desnivell positiu, cinc quilòmetres i 260 metres de desnivell positiu i la novetat d’aquesta edició de tres kilòmetres i 100 metres de desnivell positiu.

En la distància llarga va ser on es va imposar Gasa, que va completar els 21 quilòmetres amb un temps de dues hores, quatre minuts i quatre segons. El van acompanyar dalt del podi Carlos Fernández i Jordi Torrents. Quant a la categoria femenina, Cross va parar el cronòmetre en 2:34:50 deixant a gairebé set minuts la segona classificada, Laura Salas, i a 19 el tercer calaix del podi que el va ocupar Jackie Holt, va informar l’ANA.