PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’UCAM posa a prova la paciència de l’FC Andorra

Els del Principat necessiten recollir un bon resultat per reafirmar-se

Per David Sansaloni

Hevel lamenta una oportunitat perduda en l’últim partit de lliga.
Hevel lamenta una oportunitat perduda en l’últim partit de lliga. | @FCANDORRA

L’FC Andorra té una nova oportunitat per reafirmar-se i traduir el bon joc desplegat en resultats positius. En aquesta ocasió, davant tindran un UCAM Múrcia que comptarà amb l’avantatge de jugar a La Condomina i que, ara com ara, assoleix la cinquena plaça, l’última de play-off, en la taula classificatòria.


A favor, els homes d’Eder Sarabia compten amb el bon joc desenvolupat en les darreres jornades, però que malauradament no s’ha pogut traduir en punts per als andorrans. «Penso que el futbol ha estat cruel amb nosaltres fins ara, i sí que ens mereixeríem tenir tres o quatre punts més dels que tenim ara mateix», va declarar Sarabia en roda de premsa. El tècnic basc també va fer referència a l’estat anímic del vestidor, que sembla tenir una barreja «d’ansietat» i ganes perquè arribin els resultats. Així doncs, l’UCAM posarà a prova la paciència dels tricolor, que hauran de potenciar la faceta de l’efectivitat de cara a porteria i blindar-se en defensa per evitar les petites errades que els han condemnat en més d’una ocasió.


Com a novetat principal, Sarabia podrà comptar per fi amb Marc Aguado, després que aquest fos sancionat en el darrer partit de la temporada passada, el de play-off davant la Reial Societat B on, segons l’acta arbitral, el saragossà va propinar diversos insults cap al col·legiat que van derivar en una sanció greu. Qui no estarà serà un dels capitans, Marc Pedraza, que encara arrossega molèsties musculars que ja el van tenir apartat del terreny de joc en el duel de la setmana passada. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT