PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Capsa fa un homenatge pòstum a Rosa Mari Rosell

La mostra retrospectiva 'Rosamor, l’Art d’una vida', es podrà visitar a partir del 16 d'octubre

Per El Periòdic

L’edifici de L’Estudi.
L’edifici de L’Estudi. | ANA/L.G.

L’homenatge a l’exalumna desapareguda Rosa Mari Rosell centrarà els actes de la Jornada de portes obertes que organitza La Capsa demà. Segons va informar el Comú d’Ordino en un comunicat, la mostra retrospectiva Rosamor, l’Art d’una vida, s’inaugurarà a les 18.30 hores i es podrà visitar a partir del 16 d’octubre a l’edifici sociocultural L’Estudi, de dilluns a divendres de les 09.00 hores a les 20.00 hores, i els dissabtes de les 09.00 hores a les 13.00 hores.

La Capsa obrirà les portes a les 10.30 hores amb un taller de plàstica per a infants de 5 a 8 anys impartit per l’artista Emma Regada, que consistirà en la creació de figures amb goma eva. A les 12.00 hores, Girasol Blanco proposarà un taller de mímica per a tots els públics que es farà a la sala La Buna.

Per la seva banda, el fotògraf Jean Luc Herbert convidarà a provar el light painting a joves a partir dels 16 anys. Per últim, La Capsa organitzarà un taller tèxtil per reciclar la roba en desús que porta per títol Crear amb residu tèxtil, a càrrec de La Tendeta.

L’aforament als quatre tallers i a la inauguració de l’exposició està limitat i s’ha de fer reserva prèvia per poder assistir-hi. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT