PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’FC Andorra, cap a Múrcia amb la novetat d’Aguado

Els tricolor volen dur-se els tres punts després del darrer empat amb el Baleares

Per David Sansaloni

Marc Aguado (dreta) bromeja amb un company en l’últim entrenament.
Marc Aguado (dreta) bromeja amb un company en l’últim entrenament. | @FCANDORRA

L’FC Andorra viatja avui cap a Múrcia per enfrontar-se demà a l’UCAM i intentar portar els tres punts cap al Principat després del regust agredolç de l’últim empat a l’Estadi Nacional davant l’Atlético Baleares (2-2).


La principal novetat amb la qual podrà comptar l’entrenador, Eder Sarabia, serà la tornada de Marc Aguado després de complir amb la sanció de diversos partits que se li va imposar la temporada passada, en l’últim partit on es van veure les cares amb la Reial Societat B. L’acta de l’àrbitre va condemnar el saragossà en aquell duel, on va descriure insults del jugador que van derivar en una sanció greu. «Serà un jugador molt important per a nosaltres. Esperem que hagi après la lliçó, però d’igual manera és jove i encara està en procés d’aprenentatge d’aquest tipus de coses», va declarar Sarabia.


Pel que fa al rival, el tècnic basc va explicar que espera trobar-se amb un equip «molt vertical, amb bons jugadors, sobretot de migcamp cap amunt, que aporten desequilibri i definició. A més, saben combinar i fer-te córrer, i per això hem d’estar molt atents en defensa per evitar, sobretot, els contraatacs que puguin crear».
Els andorrans no han tingut sort pel que fa als resultats, ja que en gran part dels partits han dominat, però els han sentenciat petits errors que van acabar pagant car. Tanmateix, amb aquesta situació, Sarabia va assegurar que el vestidor està «una mica frustrat» per no materialitzar en números el bon joc desenvolupat, però també va defensar que l’equip està mostrant «un 90% de la idea que tinc i que vull que siguem. Els resultats arribaran, però també és cert que el futbol està sent cruel amb nosaltres en aquestes primeres jornades, i tal vegada sí que ens mereixeríem tenir tres o quatre punts més dels que tenim actualment». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT