PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Punt 400 ofereix xerrades filosòfiques per als adolescents

El filòsof David Murias farà les quatre sessions del cicle ‘Dilemes juvenils o klk?’

Per El Periòdic

El filòsof David Murias amb el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet.
El filòsof David Murias amb el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet. | Comú de la Massana

El centre jove de la Massana, el Punt 400, continua organitzant activitats de creixement personal i emocional dels joves. «Aquest curs li hem donat un gir, li hem volgut donar un nou enfocament a través de la reflexió filosòfica, per tal que els joves posin sobre la taula diferents aspectes que els preocupen i puguin trobar ells mateixos les respostes», va explicar el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet. El cicle, format per quatre sessions, es titula Dilemes juvenils o klk? i anirà a càrrec del filòsof David Murias.
«Totes les xerrades busquen l’autoconsciència de la vida de l’adolescent, mitjançant la narració d’històries, jocs i reflexions a través de les preguntes que ells mateixos es faran», va explicatr Murias, qui assegura que «el bo que té la filosofia és que no busca la veritat, sinó que busca l’autoreflexió per fer-te prendre consciència del que estàs vivint».

La primera sessió serà avui i tractarà sobre l’autoestima i el futur dels joves. Els altres temes que es posaran sobre la taula són les relacions sexuals, les drogues i les relacions amb els pares.

Les sessions seran els dijous, a les 18.00 hores, i es podran seguir de forma presencial al Punt 400 o bé en línia pel seu canal de Twitch. 

Centre jove/ El Punt 400 de la parròquia de la Massana és un equipament de proximitat polivalent adreçat als joves de 12 a 30 anys. A partir d’un vessant sociocultural es promou i impulsa la socialització i la participació activa per a dinamitzar especialment els joves massanencs, però també els d’altres parròquies. Des del centre proporcionen informació i assessorament, a més d’oferir activitats socials, culturals, educatives i de lleure adaptades als seus interessos.

PUBLICITAT
PUBLICITAT