PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Comú d’Andorra la Vella vol instal·lar dues minideixalleries més

Les zones on es volen col·locar són Terra Vella i Santa Coloma

Per El Periòdic

El conseller de Sostenibilitat, Gerard Estrella, a un dels punts verds.
El conseller de Sostenibilitat, Gerard Estrella, a un dels punts verds. | comú d’Andorra la vella

El Comú d’Andorra la Vella vol continuar la seva aposta per apropar el reciclatge als ciutadans. D’aquesta manera, ha convocat un concurs per al subministrament de dues minideixalleries, o punts verds, per instal·lar en dues ubicacions de la parròquia. Des de la corporació manifesten que, tot i que s’han d’acabar d’avaluar els punts concrets on s’instal·laran aquestes noves minideixalleries, les zones on hi ha la voluntat de col·locar-les són  Terra Vella i el barri de Santa Coloma. Actualment Andorra la Vella compta amb un total de tres minideixalleries repartides a diferents indrets de la parròquia, que s’han posat en funcionament amb la voluntat d’incrementar els punts verds per potenciar el reciclatge entre la població i posar a l’abast  de la ciutadania més espais de recollida. En concret, una es troba al pàrquing del parc Central i les altres dues als aparcaments Meritxell (darrere de Pyrénées) i del Valira.


Les empreses que estiguin interessades a fer el subministrament d’aquests dos punts verds tenen de temps fins al 20 d’octubre per presentar les seves ofertes, tal com consta al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) publicat aquest darrer dimecres.

Cal recordar que un dels objectius que té actualment el Comú d’Andorra la Vella és anar retirant de manera progressiva els contenidors ubicats a diferents carrers de la capital, ja que són un problema «de seguretat i olors», segons va manifestar la setmana passada el conseller de Sostenibilitat i Innovació, Gerard Estrella, que va afegir que per això s’aposta pel sistema de recollida porta a porta, que es va anunciar la setmana anterior per part de la cònsol major, Conxita Marsol, i per la instal·lació de minideixalleries.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT