PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Frases liderarà la nova junta de la Federació de Muntanyisme

L’aprovació d’aquesta candidatura es farà efectiva la setmana vinent, a l’Assemblea General Ordinària

Per El Periòdic

Una imatge de l'última reunió de la FAM.
Una imatge de l'última reunió de la FAM. | FAM

Patrick Frases, un dels fundadors de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM), esdevindrà, si no hi ha cap contratemps, el nou president de l’entitat esportiva amb un projecte continuista respecte a l’anterior Junta Directiva, però amb noves idees que es donaran a conèixer en un futur. Així ho va comunicar la FAM, que celebrarà el pròxim 29 de setembre una nova Assemblea General Ordinària amb l’objectiu de renovar la directiva.

A les 24.00 hores del vespre d’ahir va finalitzar el termini per a presentar les diferents candidatures i, un cop tancat el procés, la federació va comunicar que «només hi ha una candidatura que opta a renovar l’antiga Junta Directiva de la federació». Frases estarà acompanyat en aquesta nova etapa el ja vicepresident Josep Lluch. D’altra banda, la resta de l’organigrama el formaran la secretària, Nani Duró, i el tresorer, Jesús Llanas.

Finalment, els cinc vocals de la nova Junta Directiva seran Jaume Marticella, Carles Mata, David Molí, David Nogués i Francesc Poujarniscle. Res es farà oficial fins que no finalitzi la pròxima Assemblea General Ordinària. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT