PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc es prepara per al gran partit d’estrena contra el Madrid

Jelínek ha fet repàs dels últims enfrontaments, on els tricolor sempre han tingut opcions

Per El Periòdic

Jelínek en un partit l’any passat.
Jelínek en un partit l’any passat. | acb Photo / Albert Martín

El MoraBanc ultima els preparatius per rebre el Reial Madrid en el partit referent a la segona jornada de la Lliga Endesa i el primer aquesta temporada al Poliesportiu. Tot i, estadísticament, ser un equip superior als del Principat, el Reial Madrid no ho ha tingut fàcil en els darrers enfrontaments amb el conjunt tricolor.

Dels darrers 10 duels entre ambdós equips, sis han tingut un resultat favorable al conjunt blanc i quatre als andorrans, sense oblidar la polèmica victòria dels de la capital espanyola a la Copa del Rey del 2017, on Llull va cometre camp enrere en la jugada que va propiciar el triple de Randolph per forçar la pròrroga. Sobre aquests moments va reflexionar un dels capitans del MoraBanc, David Jelínek, que va assegurar que «la primera temporada va ser la més complicada, però sempre els hem competit de tu a tu i els hem posat les coses difícils».

Segons el jugador, arran de la polèmica del camp enrere «va sorgir una mica més de rivalitat entre els dos clubs, però sigui el rival que sigui sempre volem sortir a guanyar». Des de la primera trobada, l’equip dirigit per Ibon Navarro ha demostrat poder mesurar-se amb grans equips i ser molt regular, sobretot sempre que s’ha enfrontat davant els homes dirigits per Pablo Laso. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT