PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Machado guanya en l’últim meeting de les ROK sèries

El jove pilot de l’ACA torna després de superar una lesió de turmell

Per El Periòdic

Machado (dreta), amb el trofeu de vençedor.
Machado (dreta), amb el trofeu de vençedor. | FotoEsport

el jove pilot de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) Àlex Machado (Valtex Racing Team), després de diversos mesos d’atur forçós a causa de la lesió de turmell que es va produir a principis de temporada, va començar a recuperar ritme i les millors sensacions en la pista del kàrting Franciacorta, situat en Castrezzato, localitat italiana de la província de Brescia.


El meeeting triat per a aquesta primera cita va ser el que tancava les ROK sèries Itàlia, prestigiós trofeu en el qual Machado va participar a principis d’aquest 2021. La seva tornada a la competició no va poder ser més positiva, ja que va dominar amb claredat, deixant que els seus rivals mantinguessin espectaculars lluites, gairebé sempre, a la seva esquena.


En la primera cursa (15 voltes), el de l’ACA va reprendre el comandament de la competició, i en la tercera volta es va situar al capdavant de la graella de competidors. A partir d’aquest instant no sols va mantenir la privilegiada posició, sinó que a més va anar incrementant la distància respecte als seus rivals. Machado va iniciar la segona cursa des de la part de darrere de la graella de sortida, ja que en aquesta s’inverteixen les posicions de la classificació. A priori, sortir tan endarrere havia de suposar un hàndicap considerable, no obstant això, el pilot andorrà va dissipar els dubtes amb una bona sortida que el va portar a superar a tots els seus rivals en la primera volta.


Quan semblava que el més difícil estava fet, Machado es va veure superat per Cardinali en la tercera volta. La pilot monegasca va aprofitar un lapsus del líder i es va situar al capdavant, però el del Principat no va desistir de la seva obstinació de superar a la seva rival, i va aconseguir aquest objectiu en la cinquena volta. A partir d’aquí el tricolor ja no es va deixar sorprendre més i va travessar la línia d’arribada com a clar vencedor i amb les millors sensacions. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT