PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez avança als vuitens de final de l’W80 a Wiesbaden

L’andorrana venç Susan Bandecchi per 6-7, 6-4, 4-6 en un partit de gairebé tres hores

Per David Sansaloni

Jiménez durant un partit a l'US Open.
Jiménez durant un partit a l'US Open. | US Open

Vicky Jiménez va aconseguir superar el primer esglaó del quadre principal a l’W80 de Wiesbaden (Alemanya) en vèncer la suïssa Susan Bandecchi per 1-2 (6-7, 6-4, 4-6) i assolir una plaça en els vuitens de final. 


Pel que fa al partit, aquest va tenir una duració de gairebé tres hores, el que va deixar clar el nivell que van presentar ambdues tennistes. El primer set, i el més llarg, va tenir una igualtat màxima, i tant va ser així que es va arribar fins al tie break. Amb una gran solidesa, Jiménez va aconseguir trencar fins a tres serveis de la seva rival, tenint a favor seu quatre pilotes de set que va materialitzar en capgirar l’últim servei de Bandecchi. Ja en el segon, l’andorrana no va treure el peu de l’accelerador tot i començar amb mal peu. La suïssa va ser més precisa, i va ser el que va acabar decantant el marcador a favor seu, establint l’empat al marcador.

Finalment, en el tercer set, la del Principat va demostrar les qualitats que la fan estar la 406 del rànquing WTA, i és que Jiménez va tenir tres punts de break per trencar el primer servei de la suïssa, i aquesta dinàmica va anar allargant-se durant la trobada, però amb el hàndicap de trobar-se amb una rival que no volia cedir en cap moment. Va haver de ser en el darrer joc on la tricolor va acabar per doblegar Bandecchi, establint el 4-6 final i assolint el seu passi a la següent ronda del torneig establerta a la ciutat alemanya. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT