PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra participa a l’exposició de fotografia iberoamericana

La mostra de diapositives té lloc des d’ahir a l’Institut Cervantes de Viena

Per El Periòdic

L’Institut on té lloc l’exposició.
L’Institut on té lloc l’exposició. | Instituto cervantes de viena

El Principat participa en l’exposició Nova fotografia Iberoamericana a través de dues imatges capturades pel fotògraf andorrà i professional del servei de Fotografia del Govern, Carles Esteve. La mostra de diapositives es va inaugurar ahir a la seu de l’Institut Cervantes de Viena.

L’exhibició, que és gratuïta i es podrà visitar fins al pròxim 16 d’octubre, compta amb 36 imatges de 27 artistes contemporanis provinents de 17 països i és una petita mostra de la creativitat i riquesa de la fotografia actual a tota la geografia iberoamericana.

L’exposició de Nova Fotografia Iberoamericana està organitzada pel Club Iberoamericà a Viena (CIAV), format per totes les Ambaixades acreditades des d’Àustria d’Amèrica del Sud, Amèrica del Nord, Amèrica Central i el Carib fins a Andorra, Espanya, Portugal i l’Institut Cervantes. Els membres que pertanyen al CIAV duen a terme activitats conjuntes que tenen com a objectiu mostrar al públic austríac la diversitat i riquesa cultural de la regió iberoamericana.

PUBLICITAT
PUBLICITAT