PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Carreteres tallades pel pas del Ral·li d’Andorra

Sant Julià i Canillo són les zones afectades per la competició automobilística

Per El Periòdic

Una de les carreteres que es tancaran per la celebració del Ral·li d'Andorra.
Una de les carreteres que es tancaran per la celebració del Ral·li d'Andorra. | Departament de Mobilitat

Durant la jornada d’avui i demà, alguns ports del país es veuran afectats pel pas del Ral·li d’Andorra que organitza l’ACA Esport, la divisió esportiva de l’Automòbil Club d’Andorra.

D’aquesta manera, segons va informar el Departament de Mobilitat a través de les xarxes socials, avui hi haurà afectacions a la carretera de Canòlich fins al Coll de la Gallina, concretament del punt quilomètric 1,500 de la CS-142 fins a ramaderia Gastó entre les 16.20 hores i les 21.30 hores.

També hi haurà talls a Beixalís, del punt quilomètric 2,000 de la carretera CS-210 fins al punt quilomètric 3,800 de la carretera CS-310 entre les 18.00 hores i les 23.30 hores. Les afectacions per avui continuaran a la parròquia de Canillo on gran part de la carretera de Mountaup es veurà afectada, concretament des de l’hotel Babot fins al Roc del Quer, entre les 17.30 hores i les 20.15 hores, com també la CS-240 a l’altura de la Borda Patxeta entre les 20.30 hores i les 22.45 hores.

De cara a demà, les restriccions viàries de Canòlich al Coll de la Gallina s’allargaran de les 08.30 hores fins a les 13.30 hores, i a la zona de Montaup de les 09.30 hores fins a les 14.30 hores en el mateix tram anteriorment esmentat.

En aquesta ocasió, l’ACA va recordar que el Ral·li d’Andorra arriba enguany a la seva 50 edició i l’expectació al voltant de la prova és màxima, un fet habitual en els últims anys en què sempre s’han cobert amb molta rapidesa les places convocades. Aquest any, hi ha un total de 80 equips inscrits per la competició automobilística i d’entre els participants hi ha uns 10 pilots i copilots que van ser antics guanyadors de la cursa. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT