PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció femenina d’hoquei patins juga dos amistosos

Les novetats en la convocatòria són Mariona Escoda i Carmina Muñoz

Per El Periòdic

Les jugadores convocades per als partits contra Astúries
Les jugadores convocades per als partits contra Astúries | FAP

La selecció absoluta femenina de patinatge va agafar ahir el vol direcció a Astúries per jugar dos partits amistosos davant la selecció d’aquesta comunitat autònoma espanyola. Els dos partits es disputaran avui i tindran lloc al Centre de Tecnificació de Riaño. Els horaris  de les trobades són, el primer a les 12.00 hores, i  el segon a les 18.00 hores.


La convocatòria del seleccionador Juan Francisco Sebastián s’ha reforçat amb dues novetats. La primera la portera de l’Igualada HCF, Mariona Escoda, i la jugadora del CP Torrelles, Carmina Muñoz. La resta d’integrants que continuen de l’anterior convocatòria són: Mariona Vila, Martina Costa, Meritxell Dilmé, Anna Yu López, Jana Sánchez, Júlia Formentí i Laia Puigdemasa formen part de l’Andorra Hoquei Club.


Aquest doble enfrontament contra la selecció d’Astúries es produeix amb l’objectiu de donar continuïtat als entrenaments que està portant a terme la selecció, i a poc a poc formar un nucli de jugadores a llarg termini de cara a futurs compromisos oficials, com puguin ser europeus o altres tornejos internacionals. Un cop finalitzat l’últim enfrontament, el de les 18.00 hores, la selecció tornarà cap a Andorra. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT