PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Nou repte per a la selecció femenina dos anys després

El combinat femení juga contra Liechtenstein per preparar la classificació de l’Europeu 2023

Per El Periòdic

Entrenament de la selecció.
Entrenament de la selecció. | FAF

El combinat absolut femení de futbol tornarà a disputar un partit després de dos anys sense poder competir, des del juny de 2019 a Luxemburg. Una primera pressa de contacte de la selecció, després de tant de temps, per anar preparant la classificació per a l’Europeu 2023. La trobada és a les 20.00 hores contra la selecció de Liechtenstein. Per aquest enfrontament el seleccionador, Jose Martín, ha convocat 19 futbolistes per tornar a representar al país en una cita internacional.


El tècnic es va mostrar molt content pel retorn a la feina, va declarar que «estem treballant, fent petites passes endavant a nivell competitiu». D’altra banda, aquest partit servirà «per mesurar-nos davant una selecció que és del nostre nivell, i ens permetrà saber on estem actualment».
Tot i no haver disputat partits, el nivell de la selecció ha augmentat en les últimes temporades, amb jugadores com Tere Morató, al Vila-real a la Lliga Iberdrola espanyola, i Maria Ruzafa, a l’Aguilas a primera nacional. Però, com va destacar el mateix tècnic també és important el paper de l’Enfaf femení que «fa dos anys van aconseguir un ascens a preferent i l’any passat una permanència».


Aquest serà el primer dels dos partits pactats d’ambdues federacions. Aquest cop, la selecció de Liechtenstein serà  qui viatjarà fins al Principat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT