PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Retorn a casa per trobar-se de nou amb la victòria

L’equip juga contra el colíder, que no coneix la derrota en la categoria

Per El Periòdic

Eudald Vergés en un entrenament al Nacional.
Eudald Vergés en un entrenament al Nacional. | FC Andorra

Aprendre dels errors passats. Aquest és el lema clau per a l’FC Andorra de cara al partit d’aquesta tarda contra l’Atlètic Balears. Després dels dos partits fora de casa, els homes de Sarabia tornaran a jugar al Nacional amb la seva gent. Fet que es preveu clau després del que va succeir en l’última jornada contra l’Albacete al Carlos Belmonte. 


Però el rival, l’Atlètic Balears, és un gran obstacle en el camí per a revertir la dinàmica. En aquest inici lliguer els balears no coneixen la derrota, amb  dues victòries solvents i un empat contra el Vila-real B, que va deixar als dos equips colíders de la categoria. L’entrenador tricolor, Eder Sarabia va destacar de l’adversari que «encaixa poc i té molta capacitat a dalt. A més, té clares les coses que fa i és efectiu» però, per contra, també va opinar que «els posarem les coses difícils per la nostra manera de jugar però ells també perquè de poc treuen molt».


La derrota contra l’Albacete va fer mal a l’equip, i per això el tècnic tricolor vol aprender dels errors comesos en aquest partit, dels qual destaca: «La necessitat de trobar verticalitat en els moments clau», perqué fins ara «els detalls són els que han fet tenir quatre punts en la categoria».


Per això, l’afició tornarà a ser un element clau en  el retorn de l’equip a l’Estadi Nacional. Com va destacar Sarabia: «Estem contents amb l’afició per la resposta en la primera jornada, a més vam oferir un bon partit». I va aprofitar per animar a anar a més aficionats: «Vam estar prop del miler de persones, esperem per aquest partit millorar la xifra». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT