PUBLICITAT

Sisè lloc de Joan Albós en la Crono Espot de l'Espanyol

  • Jornet i Miró vencen i demostren que són els millors en el país veí
EL PERIÒDIC
ESPOT

Periodic
Els germans Casal, a l'esquerra, en la zona intermitja de la Crono Espot. Foto: MIQUEL ARILLA / PICASA

Joan Albós va obtenir la sisena posició en la Crono Espot que es va disputar diumenge a GrandPallars. Es tracta d'un resultat meritori ja que la prova, vàlida per al campionat d'Espanya, va aplegar prop de 300 participants només en la categoria sènior. Albós va acabar a 1min 52s del primer classificat, que no podia ser un altre que Kilian Jornet. Ell i Mireia Miró, guanyadora en la categoria femenina, van demostrar que ara per ara són els millors exponents de l'esquí de muntanya al país veí.

Ludovic Albós, el seu germà, també va protagonitzar una gran carrera per acabà el novè i Joan Vilana va culminar la gran actuació tricolor éssent el tercer andorrà que es cola en el top-ten en una carrera de gran exigència física i tècnica, amb uns 735 metres de desnivell. Ferran Vila va ser el 14è, David Albós el 17è, Manel Pelegrina el 20è, David Fernándezs 22è, Armand Jesús 27è, Guilad Dodo 28è, Jordi Cerro 30è i Mingo Ruíz es va retirar. També es van poder veure a Esport els germans Casal, integrants de la selecció tricolor de curses de muntanya que estan preparant la nova temporada; Marc va ser el 35è i Òscar el 40è.

Pel que fa a les categories inferiors Jaume Planella va ser el quart en la categoria cadet i Oriol Bertran el vuitè i en la categoria júnior Marc Riera va pujar al tercer calaix del podi en la categoria masculina i en noies Inka Bellés va ser segona i Laia Coma quarta.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT