PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Ral·li d’Andorra arriba aquest dissabte a la seva 50a edició

La prova comptarà amb 10 pilots i copilots, havent antics guanyadors en els inscrits

Per El Periòdic

Els pilots andorrans que van quedar primers i segons a l’edició 2020.
Els pilots andorrans que van quedar primers i segons a l’edició 2020. | ACA Esport

ACA Esport, la divisió esportiva de l’Automòbil Club d’Andorra, va publicar la llista oficial d’inscrits del 50 Ral·li d’Andorra, prova de regularitat per a vehicles clàssics que es disputarà el pròxim cap de setmana, els dies 18 i 19 de setembre, amb epicentre a Andorra la Vella. A www.ralliandorra.com es pot obtenir la llista amb els 80 equips que prendran la sortida així com altres dades d’interès de la prova. La sortida es donarà dissabte a les 17.00 hores des del Pont de la Rotonda i 30 minuts abans es farà una fotografia commemorativa amb tots els guanyadors del ral·li presents.


El Ral·li d’Andorra arriba enguany a la seva 50a edició i hi ha molta expectació al voltant de la prova, un fet habitual en els últims anys en què sempre s’han cobert amb molta rapidesa les places convocades. En aquesta edició s’han inscrit 10 pilots o copilots llorejats en edicions anteriors, el més notable de tots ells l’equip Gerard de la Casa-Gabi Martínez, un equip que participarà amb el Renault 5 Maxi Turbo amb el qual Gerard de la Casa va vèncer la versió de velocitat de 1993. El pilot andorrà, que portarà el número 1, va guanyar el Ral·li d’Andorra en tres ocasions: 1981, 1988 i 1993. També estarà en la sortida el Carles Santacreu, dues vegades guanyador del ral·li (1978 i 1986), en aquesta ocasió fent equip amb el seu fill Guillem i pilotant una rèplica de l’Opel Ascona i2000.


La prova tindrà el seu nucli central a Andorra la Vella, en l’aparcament Prada Casadet. La sortida oficial es donarà en el Pont de la Rotonda i la base de cursa estarà situada en el Comú d’Andorra la Vella. Tots els participants utilitzaran el mateix sistema de mesurament Blunik RX, la nova modalitat de regularitat ja utilitzada en la passada edició. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT