PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Misano posa punt final a la Copa del Món de motos elèctriques

Xavi Cardelús disputarà la seva última cursa de la categoria al Marco Simoncelli

Per El Periòdic

Cardelús amb la moto elèctrica aquesta temporada.
Cardelús amb la moto elèctrica aquesta temporada. | Cardelús Racing Team

Pocs dies després de disputar el Gran Premi d’Aragó a Motorland, cinc concretament, Xavi Cardelús canviarà la Moto2 del Campionat del Món per l’Enèrgica elèctrica amb la qual disputa la Copa del Món FIM Enel de MotoE. Aquesta categoria clourà la temporada aquest cap de setmana amb dues curses al circuit Marco Simoncelli de Misano, al llarg del Gran Premi de San Marino e della Riviera di Rimini.

L’andorrà arriba a la cita amb set punts a la classificació del campionat, en una temporada on diferents incidents i d’altres circumstàncies li han anat impedint confirmar en cursa els bons resultats dels entrenaments. «Arribo encreuant els dits i amb l’esperança de trencar la poca positivitat d’una temporada en la qual no m’ha costat gaire estar entre els 10 primers als entrenaments, però que a les curses disputades, he patit diferents incidents que m’han impedit aconseguir els resultats que crec que em corresponen», va declarar Cardelús, mentre afegia que «l’important de tot plegat és no deixar de competir, sigui amb la moto que sigui».

Les dues curses programades per al cap de setmana es disputaran dissabte, a partir de les 16.20 hores, i diumenge a les 15.30 hores. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT