PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Direct Bus amplia a vuit les freqüències amb Sants i el Prat

L’abonament anual de 22 viatges surt a 18,50 euros per trajecte

Per El Periòdic

Un vehicle d’Autocars Nadal surt de l’Estació Nacional d’Autobusos, ahir.
Un vehicle d’Autocars Nadal surt de l’Estació Nacional d’Autobusos, ahir. | STORY TELLING COMUNICACIÓ

Autocars Nadal ha renovat els abonaments per al servei del Direct Bus, que fa el recorregut d’Andorra a Barcelona i a l’Aeroport d’El Prat de Llobregat. El primer, destinat al públic general, proposa un preu de 18,50 euros per trajecte per la compra mínima de 22 viatges. L’usuari disposa de tot un any per fer-ne ús. El segon està destinat a estudiants i suposa una rebaixa encara més significativa del preu habitual: 16,00 euros per trajecte. Les condicions són fer una compra mínima de 24 viatges i presentar el carnet d’estudiant, i també compta amb un any sencer per gastar-lo. El director general d’Autocars Nadal, Bartumeu Gabriel, va explicar ahir en roda de premsa que la creació d’aquests títols «respon a l’ànim de recuperar per al transport públic els passatgers que des de la pandèmia havien reduït els seus moviments o s’havien passat al vehicle privat». 

Gràcies a la bona evolució de la crisi sanitària, l’Executiu ha pogut eliminar les restriccions al transport públic de passatgers, la qual cosa permet que el Direct Bus dobli freqüències i passi, així, d’oferir quatre trajectes al dia a vuit. Així, des d’aquest mateix dilluns el Direct Bus surt de l’Estació Nacional d’Autobusos (també para a Sant Julià de Lòria) els set dies de la setmana a les 06.15, les 11.15, les 15,15 i les 20.15 hores. En sentit contrari ho fa de Sants a les 06.15, les 11.45, les 15.15 i les 20.45 hores. Dos d’aquests autobusos surten de l’aeroport, a les 11.00 i a les 20.00 hores, abans d’arribar a l’Estació de Sants. 

Aquest canvi, segons va assenyalar la companyia en un comunicat, suposa que les persones que fan aquest recorregut tinguin moltes més probabilitats de trobar un autobús a l’hora en què els convé viatjar i vegin substancialment reduïts els temps d’espera. L’entitat també va recordar que des de l’inici del desconfinament, Direct Bus ha implementat totes les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries del Principat i d’Espanya. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT