Graslau surt campió a la Copa Catalana i d’Andorra

L'andorrà va aconseguir millorar el temps en dos segons, aconseguint un magnífic 3.39.10

Graslaub amb el trofeu, ahir.
Graslaub amb el trofeu, ahir. | Joan Miró

Arnau Graslaub va sortir campió a la Copa Catalana Internacional de Vallnord UCI C1 i es va proclamar, al mateix temps, campió d’Andorra Júnior. El jove rider andorrà de la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC) aquest cop corria a casa, a Vallnord, seu de copes i campionats del món.

La competició es va desenvolupar en el qual ha de ser el nou circuit de Copa del Món, a celebrar-se l’any que ve, on el recorregut surt del pic del Cubil i acaba al peu del telecadira del mateix Cubil, on es va ubicar el paddock dels equips. Graslaub va aconseguir millorar el temps en dos segons, aconseguint un magnífic 3.39.10, a cinc segons del segon classificat i obtenint un 17è lloc scratx de les categories elit i junior.