PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els mercats d’estiu a la parròquia d’Encamp repetiran l’any vinent

La corporació ja està treballant amb diverses accions per promoure el turisme al Pas

Per El Periòdic

Visitants al mercat d’estiu d’Encamp.
Visitants al mercat d’estiu d’Encamp. | ANA/A.S.

El Comú d’Encamp fa un balanç molt positiu dels quatre mercats d’estiu que s’han celebrat a la parròquia, dos a Encamp i dos al Pas de la Casa, per la bona rebuda que hi ha hagut tant per part dels residents i dels visitants com també dels empresaris. Aquest cap de setmana es va celebrar el darrer mercat a la plaça de Sant Miquel i als carrers dels voltants, i des de la corporació es vol continuar apostant per aquesta iniciativa de cara el proper estiu. «L’any vinent els volem fer evolucionar una mica més per adaptar-los a les noves situacions i oferir un nou producte», va indicar el conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot.

Aquests mercats van néixer l’estiu passat com un pla de xoc per la crisi generada per la pandèmia i la intenció és «donar una oferta complementària al nostre producte d’estiu que és la natura amb el Funicamp», va manifestar el conseller. Pel que fa a aquest darrer mercat, hi va haver diverses parades d’artesania i comerç i va estar ambientat en l’època romana. Marot va destacar que hi va haver vuit parades locals de la parròquia d’Encamp i la resta van ser de fora, algunes de les quals, repetien d’anteriors mercats. Com a novetat d’enguany, els mercats també van estar acompanyats d’actuacions musicals. Dissabte passat a les 12.30 hores hi va haver el concert de Black Thursday, que es va haver d’ajornar a causa de la pluja de divendres, i a les 19.00 hores va haver-hi l’actuació de Punkers Love The 80s.

D’altra banda, des de la corporació, a través del consell econòmic i social, ja s’està treballant amb diverses accions de promoció per atraure visitants al Pas de la Casa després d’un mes de juliol que ha estat dolent pels comerciants. Tot i això, el conseller no va voler avançar res perquè encara han de fer un balanç final de tot l’estiu abans de desenvolupar cap ajuda, segons va informar l’ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT