PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mountain Trashers reperèn la sortida anul·lada a Engolasters

La recollida de brossa tindrà lloc demà a les 16.00 hores

Per Laia Bautista

Imatge d’arxiu del llac.
Imatge d’arxiu del llac. | El Periòdic

Mountain Trashers reprèn la sortida a Engolasters que es va anul·lar la setmana passada per manca de voluntaris. En aquesta ocasió l’organització compta ja amb dues persones. 

Una de les representants del grup, Marta Muñoz, va explicar que des de l’organització van decidir anul·lar la sortida a Engolasters de la setmana passada perquè per a moltes persones era el darrer cap de setmana de les vacances abans de la tornada a l’escola i al món laboral i «probablement molts dels voluntaris es trobaven a fora d’Andorra aprofitant els últims dies de platja». A banda d’això, va esmentar que espera que amb la tornada de gran part dels voluntaris a la rutina, s’engresquin més persones a participar en les recollides que intenten fer cada cap de setmana.

Quant a les deixalles que esperen trobar, Muñoz va mencionar que, com ja és habitual, és bastant probable que trobin restes de brutícia d’alguna festa il·legal que se celebri al llarg d’aquest cap de setmana.

Pel que fa a la sortida, aquesta tindrà lloc demà a les 16.00 hores des de l’aparcament comunal d’Engolasters i tenen previst netejar el berenador del Font de la Closa a més de les zones dels voltants del llac.

Des del grup recorden que els voluntaris hauran de dur el seu propi material per la neteja dels boscos, és a dir, guants i bosses per guardar les deixalles recollides.

PUBLICITAT
PUBLICITAT