PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Funicamp finalitzarà la temporada d’estiu demà

Aquest cap de setmana també acaben els mercats a la plaça

Per El Periòdic

El Funicamp tanca aquest cap de setmana
El Funicamp tanca aquest cap de setmana | Comú d\'Encamp

El Funicamp finalitza la temporada d’estiu demà i tancarà les portes fins que s’iniciï de nou la temporada d’hivern. Aquest serà l’últim cap de setmana en què el giny estarà en funcionament amb el seu horari habitual de deu del matí fins a les cinc de la tarda.
El Funicamp es va posar en marxa el passat 3 de juliol perquè els residents i visitants poguessin gaudir dels diferents atractius que ofereix la muntanya encampadana a través del Funicamp, i com a novetat d’enguany la visita a l’acabat de reconstruir orri d’Encenrera. Durant aquest període estival, els usuaris van poder combinar el seu ascens amb vies ferrades, rutes de senderisme, excursions amb autobús 4x4 i les rutes BTT. A més, també hi ha hagut l’oferta de restauració a Pessons i Solanelles.


Cal destacar que durant la festivitat del dia de la mare de déu de Meritxell el Funicamp va estar obert a tot el públic de forma gratuïta. Al llarg d’aquesta jornada el giny va acollir prop d’un miler de persones.


D’altra banda, aquest cap de setmana també tindrà lloc el darrer dels mercats d’estiu a la plaça, parades d’artesania i comerç local que ompliran la plaça de Sant Miquel i els carrers dels voltants i que comptarà amb dues actuacions musicals de grups andorrans, aquest divendres a les set de la tarda, tindrà lloc l’actuació de Black Thursday, i dissabte, a la mateixa hora de Punkers Love The 80s. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT