PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Noves activitats esportives a Encamp i el Pas de la Casa

Escacs, ioga i mini golf, entre les novetats per als més petits

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu d’una activitat esportiva organitzada pel Comú d’Encamp.
Imatge d’arxiu d’una activitat esportiva organitzada pel Comú d’Encamp. | Comú d\'Encamp

El Comú d’Encamp va obrir ahir les inscripcions per a les activitats esportives amb un complet programa per a infants, joves, adults i gent gran que començaran a partir d’aquest 20 de setembre, excepte les activitats aquàtiques a Encamp que començaran en funció de les obres de millora de les piscines cobertes del Complex.


El conseller de Joventut, Esports i Via Pública, Xavier Fernàndez, va explicar que continua la seva aposta per potenciar l’oferta esportiva a Encamp i al Pas de la Casa «amb algunes novetats com els escacs, el minigolf i el ioga per a infants que se sumen a les activitats consolidades sumant més de 350 hores setmanals d’oferta esportiva per a totes les edats». El conseller va fer un agraïment especial perquè «els clubs esportius de la parròquia són una peça clau per aconseguir una oferta àmplia i variada d’esports i activitats a Encamp i al Pas de la Casa» i per tant els «volem reconèixer la seva tasca i seguir donant suport per la seva implicació».


Els infants i joves a la vila d’Encamp podran gaudir d’activitats aquàtiques, com l’escola de natació, natació per a nadons, el club de natació, waterpolo, a les que s’hi sumen les arts marcials, on es pot escollir entre taekwondo, karate i kungfu. A més d’una àmplia oferta d’esports col·lectius amb futbol, futbol sala i vòlei, i d’altres esports individuals com la gimnàstica artística, la psicomotricitat infantil (baby-gym), el tir amb arc, la dansa esportiva, curses i modelisme slot scalextric i les escoles de pàdel i tenis. Com a novetat enguany s’obren les classes d’escacs i patinatge en línia i ioga per a infants.


Pel que fa al Pas de la Casa,  tant infants com joves podran accedir a les diferents activitats que es proposen, com l’escola de natació, natació per a nadons, ioga, multiesports (bàsquet, pàdel, bàdminton, hoquei i handbol) i com a novetat d’enguany judo, karate i el futbol sala. 


Els preus de les activitats per a infants i joves són de 163 euros per realitzar una activitat, de 307 euros si se’n realitzen dues, i de 220 euros cada activitat a partir de la tercera inscripció. Les activitats que realitzen una sessió a la setmana el preu serà de 83 euros. Les activitats dirigides per a adults i per una activitat sent socis serà de 113,40 euros per trimestre, i en el cas de no ser socis, de 138,40 euros per trimestre. I, les activitats de gent gran el preu serà de 10,40 euros per trimestre. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT