PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Eric Garcia, nou director tècnic de la federació

El dirigent compta amb una llarga experiència en gestió i programació de tennistes professionals

Per El Periòdic

D'esquerra a dreta: Albert Casas (vicepresident), Èric Garcia i Gerard Blasi (President Federació de Tennis d'Andorra)
D'esquerra a dreta: Albert Casas (vicepresident), Èric Garcia i Gerard Blasi (President Federació de Tennis d'Andorra) | FAT

La Federació Andorrana de Tennis va comunicar que incorpora Eric Garcia com a nou director tècnic en substitució de Ricardo Rodeiro, que aviat rebrà la liquidació. Garcia, que fa poc menys de dos mesos que treballa a la pista amb els jugadors, compta amb una llarga experiència en gestió i programació de tennistes professionals. En paraules de la federació, el nou director tècnic tindrà l’objectiu de «fer créixer el nombre de participants del nostre esport en el Principat, així com millorar el nivell dels jugadors actuals».

Garcia ha estat als Estats Units, Xina, França i Alemanya, i té clar que "cal potenciar la competició entre els jugadors del país, només així podran evolucionar". El nou director tècnic també va explicar que "cal donar a conèixer aquest esport en el país, ja que falten nens". Tenim una jugadora com la Vicky Jiménez que ens ha d'ajudar a augmentar el nombre de jugadors que tenim, ja que ens ha de servir d'exemple perquè els jugadors vegin que es pot arribar a tenir un bon nivell, si es treballa com cal". Una altra línia que vol implementar Garcia és "anar a les escoles d'Andorra perquè estic convençut que hi haurà molts nens i nenes que voldrien jugar a tennis".

PUBLICITAT
PUBLICITAT