PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc afronta el seu últim test preparatori

L’ÉB Pau-Orthez posa a prova els tricolor abans de començar la lliga

Per David Sansaloni

Miller-McIntyre intenta la jugada davant un defensor del Joventut.
Miller-McIntyre intenta la jugada davant un defensor del Joventut. | FCBQ

El MoraBanc disputarà avui el seu últim test de pretemporada davant l’ÉB Pau-Orthez, a partir de les 19.00 hores, abans de començar el calendari competitiu de l’ACB que els portarà fins a Sevilla per veure’s les cares amb el Coosur Reial Betis el pròxim 18 de setembre a les 20.45 hores. Els d’Ibon Navarro tan sols han conegut la victòria en una ocasió en aquest període de preparació i va ser en el I Trofeu d’Andorra la Vella, al Poliesportiu en el duel davant el Limoges. La resta d’enfrontaments deixa un total de quatre derrotes: Joventut, Barça, Baxi Manresa i Joventut de nou a la Lliga Catalana.


Pel que fa a la cita d’avui, Navarro no podrà comptar amb tots els jugadors. A la ja massa coneguda absència de Tyson Pérez (de llarga durada) Nacho Llovet també serà baixa per lesió, i s’espera que torni als entrenaments el pròxim dilluns, d’igual manera que Moussa Diagne, però aquest últim amb el hàndicap de no saber certament quin període de recuperació li espera, ja que la seva tornada a les pistes dependrà de l’evolució del mateix jugador. D’altra banda, sembla que Tunde Olumuyiwa ha superat del tot les seves molèsties a l’esquena, mentre que Conor Morgan i Mario Nakic ja van disputar els seus primers minuts a la Lliga Catalana sense cap sobresalt aparent. A més a més, els aficionats tricolor podran veure els primers minuts del nou fitxatge, Víctor Arteaga, que romandrà al Principat pels pròxims dos mesos.


Després d’una pretemporada intensa, al MoraBanc se li acaba el temps per a arribar 100% preparat per a l’inici del curs. Cal recordar que l’equip jugarà fins a tres partits en nou dies, el primer amb el Betis, el segon i estrena a casa contra el Reial Madrid, i dia i mig després davant el Fuenlabrada, sense comptar que a partir del pròxim 20 d’octubre l’EuroCup donarà el tret de sortida i les setmanes comptaran amb dos partits en compte d’un. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT