PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ordino i l’FC Madriu organitzen el primer torneig Sant Corneli

El pavelló Germans de Riba acull l’esdeveniment amb un total de quatre equips inscrits

Per El Periòdic

Presentació del primer torneig de futbol sala Sant Corneli.
Presentació del primer torneig de futbol sala Sant Corneli. | ANA / A.S.

Ordino acollirà el primer torneig de futbol sala Sant Corneli aquest cap de setmana, organitzat pel FC Madriu, club que disputa els seus partits a la parròquia. Durant la presentació, el conseller de Turisme, Esports i Dinamització d’Ordino, Jordi Serracanta, va manifestar que des de la corporació es troben molt satisfets per aquesta iniciativa que a més du el nom del patró del poble d’Ordino.

Per la seva part, el president del FC Madriu, Francesc Cruz, va explicar que «és un projecte que fa temps que el tenim al cap i la nostra idea és vendre futbol sala, la parròquia i el país». El mandatari va admetre que aquesta primera edició es tracta d’una prova, però que «la nostra idea és continuar-lo al llarg dels anys i anar-lo millorant». Pel que fa al torneig, que es disputarà al pavelló Germans de Riba, s’iniciarà aquest dissabte a les 16.00 hores amb un partit amistós entre el CE Fonollosa Femení i l’ENFAF Femení.

A continuació, a la tarda, es disputaran les semifinals, on s’enfrontaran l’FC Madriu i el CE Fonollosa a les 17.30 hores, i l’Alsako Club Atlètic Català i l’Atlètic Club La Seu a les 19.30 hores. Ja el diumenge, a les 10.00 hores hi haurà un partit pel tercer i quart lloc i a les 12.00 hores es disputarà la final. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT