PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vallnord-Pal Arinsal acull la festa del mountain bike

Les proves comptaran amb ciclistes d’elit de fins a 14 nacionalitats

Per El Periòdic

Arnau Graslaub durant una competició.
Arnau Graslaub durant una competició. | Joan Miró

Vallnord–Pal Arinsal albergarà aquest cap de setmana la Continental Super Cup Massi d’XCO, que se celebrarà el dissabte, la Copa Catalana International DHI i el Campionat d’Andorra DHI, que es disputaran el diumenge. Cal recordar que la Copa Catalana és un dels esdeveniments més importants de la temporada d’estiu de mountain bike (MTB), i tant la Continental Super Cup Massi com la Copa Catalana International Biking Point, són curses amb trams molt tècnics en el seu traçat i amb una gran exigència en el recorregut a més de 2000 metres d’altitud.


Pel que fa a la Continental Super Cup Massi, aquesta està arribant a la part decisiva de la temporada, i això significa que els bikers participants ho donaran tot per aconseguir els màxims punts per la general i per sumar punts pel rànquing mundial. En categoria masculina, el ciclista a batre serà el bronze olímpic a Tòquio 2020, David Valero, però també s’haurà de tenir en compte el també olímpic Jofre Cullell, que arriba després de quedar cinquè al Campionat del Món sub-23. En l’apartat femení, l’olímpica Rocío del Alba torna a la competició després d’una lesió, i comptarà amb rivals del nivell de Natalia Fischer, vigent campiona d’Europa XCM; Meritxell Figueras o la danesa Viktoria Smidth.

 

Graslaub estarà a la Copa Catalana

El jove corredor de la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC) participarà en l’última prova del campionat de la Copa Catalana de Descens 2021. La competició, de categoria UCI C1, serà una de les de més alt nivell que existeixen en el panorama internacional. Graslaub correrà al Principat després d’una temporada plena de curses com el Campionat Europeu d’Eslovènia, les distintes copes del món i, sobre tot, el Campionat del món on va assolir el 32è lloc en el seu primer any competint en l’àmbit mundial. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT