PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’FC Andorra viatja cap a Albacete per intentar portar-se els tres punts

Eder Sarabia no podrà comptar amb Aguado per sanció ni amb Pedraza per lesió

Per David Sansaloni

Una imatge de l’entrenament d’ahir de l’FC Andorra al Nacional.
Una imatge de l’entrenament d’ahir de l’FC Andorra al Nacional. | @FCANDORRA

L’FC Andorra ha sortit aquest matí cap a Albacete per fer nit a la ciutat manxega abans d’enfrontar-se demà, a partir de les 21.00 hores, a l’Albacete Balompié en la tercera jornada d’aquesta nova Primera RFEF Footters.

Els tricolor tindran davant a un equip històric, candidat a estar en els llocs alts de la taula classificatòria, com sol ser habitual en els conjunts que van descendir de categoria la temporada passada. Amb un estil de joc similar, el resultat de la trobada dependrà de l’encert en atac i de la consistència defensiva que aconsegueixin establir cadascú. «Haurem de mostrar la nostra millor versió si volem endur-nos els tres punts cap a casa», va declarar Sarabia, mentre afegia, amb relació a l’11 titular que podria presentar, que «estan posant-me les coses difícils, i això és el que vull. Tots s’han de sentir importants i necessito que estiguin al 100% per a afrontar 90, 45, 30 o 10 minuts de partit».

Els andorrans vénen d’empatar davant l’Algesires (2-2), mentre que l’Albacete ve de perdre per 4-1 contra l’Atlético Baleares, un dels ferms candidats al campionat. A més, el hàndicap més gran per als de Sarabia serà veure’s les cares contra els manxecs al Carlos Belmonte, un estadi amb capacitat per a 17.000 espectadors. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT