PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sant Julià de Lòria estrena un nou espai perquè la gent gran s’exerciti

La instal·lació s’ha fet gràcies a la col·laboració del comú amb la Creu Roja

Per El Periòdic

Un padrí estrena un aparell de l’Espai Saludable.
Un padrí estrena un aparell de l’Espai Saludable. | ANA / F.A.

Sant Julià de Lòria continua aprofitant cada racó de la parròquia per embellir-lo i adequar-lo amb equipaments que es puguin ajustar a les necessitats dels seus vilatans. És el cas de l’acte que es va celebrar ahir, amb la inauguració de l’Espai Saludable situat a la CG-1, davant la urbanització Borda Jaile. «Gràcies a la Creu Roja i la cessió del terreny, aquest espai és avui una realitat», va incidir el cònsol major lauredià, Josep Majoral, en el transcurs de l’obertura de l’espai, que consta d’unes màquines disposades perquè els padrins puguin exercitar-se. L’acord entre les entitats va consistir en la cessió del terreny de l’ONG a la corporació a canvi de l’ús d’un local a la plaça de la Germandat, que serveix a la Creu Roja de magatzem per poder «actuar més ràpidament en cas d’urgència», segons Elisabet Zoppetti, membre de la junta de l’ens.

D’altra banda, Majoral va afegir que l’equipament persegueix la «interrelació entre la gent jove i la gent gran», i lliga amb l’Espai del Benestar que les mateixes autoritats de Sant Julià de Lòria van inaugurar el juliol a la llera del riu. «Són espais que ens permeten moure’ns al voltant de la salut, així intentem millorar la qualitat de vida dels lauredians en l’esport i el benestar», va concloure el cònsol. Les obres van costar uns 20.000 euros al comú.

De forma paral·lela a l’acte, Majoral va anunciar que el comú ha iniciat els tràmits per col·locar càmeres de vídeovigilància al llarg de l’avinguda Verge Canòlich, zona on darrerament s’han produït bretolades i aldarulls, i que el cònsol espera que serveixi per «fer la vida més fàcil a tothom».

PUBLICITAT
PUBLICITAT