PUBLICITAT

Canillo

Solidaritat i equilibri ecològic, temes centrals a la missa de Vives

Un cop més, les mascaretes i l’aforament limitat són protagonistes

Per El Periòdic

Un moment de l’homilia de Meritxell.
Un moment de l’homilia de Meritxell. | SFGA/CEsteve

La pandèmia va ser la protagonista a l’homilia del santuari de Meritxell per segon any consecutiu. Amb l’aforament limitat a institucions i convidats, el copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, va abordar entre altres temes, la solidaritat i l’equilibri ecològic.

En aquesta ocasió, Joan-Enric Vives va fer una crida demanant «per la cura dels malalts, per la distribució justa i solidària de les vacunes als països pobres». En aquesta línia, el copríncep episcopal va fer una pregària perquè «ens salvi dels errors del passat» de cara la recuperació econòmica postpandèmia i, enfocar aquesta en «el respecte de l’equilibri ecològic». Pel que respecta a la Covid, Vives va destacar com la pandèmia «ens ha permès redescobrir valors» que «rarament ocupen un lloc de prestigi en la nostra societat». Vives va reafirmar que «des d’aquests valors afrontarem correctament el tsunami econòmic que ha començat a colpejar les nostres vides».

D’altra banda, Vives també va fer menció durant l’homilia al centenari de la coronació canònica de Meritxell i de l’himne andorrà. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT