Cardelús torna aquest cap de setmana al Campionat del Món de Moto2

L’andorrà disputarà la 13a cursa de la temporada com a ‘wild card’ al circuit de Motorland

Cardelús durant una cursa de la temporada.
Cardelús durant una cursa de la temporada. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús torna aquest cap de setmana al Campionat del Món de Moto2 per disputar com a 'wild card' la 13a cursa de la temporada, que tindrà com a escenari el circuit de Motorland.

D’aquesta manera, l’andorrà torna al Mundial, al mateix escenari on, la temporada passada, va córrer dues curses consecutives com a substitut del lesionat Arón Canet, a l’equip de Jorge Martínez «Aspar», i va aconseguir una 20a posició com a millor resultat.

Ara, i a les files de l’equip Promoracing, Cardelús té una nova oportunitat de lluitar contra els pilots mundialistes en una temporada en la qual ha estat un dels homes destacats del Campionat d’Europa, on ocupa actualment el quart lloc de la classificació.

«Estem molt il·lusionats i hem preparat aquesta cita amb moltes ganes», va valorar el del Principat, mentre afegia que com a objectiu principal està el fet de «gaudir i aprofitar l’oportunitat malgrat que tots sabem que no és fàcil, ja que es tracta del mundial, d’una categoria on els 15 o 20 primers sovint estan separats per només un segon».

Els entrenaments lliures es faran divendres a les 10.55 hores i les 15.10 hores. Dissabte tindrà lloc el tercer lliure i el classificatori, a les mateixes hores, i la cursa es disputarà diumenge a partir de les 12.20 hores.