PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Piqué: «L’FC Andorra és com una mena de prova pilot»

El jugador de l’FC Barcelona alaga la gestió i el nivell actual del projecte

Per El Periòdic

Piqué el dia de la seva presentació com a dirigent de l’FC Andorra.
Piqué el dia de la seva presentació com a dirigent de l’FC Andorra. | @FCANDORRA

L’actual mandatari i cara visible del projecte de l’FC Andorra, Gerard Piqué, va acudir a una entrevista realitzada pel programa La Sotana, on el jugador del Barça va tractar tota mena de temes, entre ells la seva situació com a màxim responsable del club del Principat, després de la seva adquisició gairebé entrat el 2019. 


Davant la qüestió sobre què significava el club tricolor per a ell, feta pels tertulians en un ambient festiu i distès com és habitual en un programa majoritàriament d’humor esportiu, Piqué va ser clar, i va afirmar que «per a mi l’FC Andorra és com una mena de prova pilot, on es tracta d’anar aprenent i al cap i a la fi anar agafant experiència». Tanmateix, la resposta no va quedar allà, i el central del Barça també va fer menció als aficionats i gent del club, declarant que «poden estar ben contents, perquè els vam agafar a cinquena divisió i en dos anys els hem pujat a Primera RFEF, i amb opcions a l’ascens».


D’altra banda, el jugador va voler donar la seva opinió sobre la feina que s’ha dut a terme fins ara dins l’entitat, valorant que «a escala de projecte s’estan fent les coses molt bé. Hem fitxat jugadors amb molta qualitat com Dani Morer, Roger Riera, Adrià Altimira, etc. Hi ha molta gent d’escola Barça, i a més comptàvem ja amb grans integrants com Carlos Martínez, que va ser màxim golejador del campionat la temporada passada, Martí Riverola o Adrià Vilanova».

A més a més, també va fer referència especial a l’entrenador, Eder Sarabia, quan els tertulians el van acusar d’haver-lo fitxat per «fotre» el club blaugrana. «Vam creure, tant jo com la resta de persones que formaven part de l’FC Andorra en aquell moment, que Eder Sarabia era la persona correcta per poder crear tot un projecte al voltant seu», va dictaminar Piqué en una conversa relaxada, en la qual va deixar més d’un titular sobre la taula. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT