PUBLICITAT

Escaldes-Engordany cedeix un espai a Unicef per instal·lar una botiga de segona mà

La corporació cedix a títol gratuït de l’espai de la quarta planta de la torre Caldea

Per El Periòdic

La cònsol major escaldenca, Rosa Gili, i la presidenta d'Unicef, Laura Álvarez, mostrant el conveni de col·laboració després de la signatura.
La cònsol major escaldenca, Rosa Gili, i la presidenta d'Unicef, Laura Álvarez, mostrant el conveni de col·laboració després de la signatura. | TWITTER COMU D\'ESCALDES-ENGORDANY

 

El Comú d'Escaldes-Engordany i Unicef han signat aquest matí un conveni de col·laboració a través del qual la corporació cedeix de manera gratuïta un espai a la Torre de Caldea, per instal·lar la botiga de segona mà els 'Encants'. D'aquesta manera, l'entitat sense ànim de lucre podrà continuar la seva activitat benèfica donant continuïtat a la botiga que tenia instal·lada al carrer Maria Pla d'Andorra la Vella.

El conveni signat ve a formalitzar la cessió què fa el comú d’Escaldes-Engordany de manera temporal i a títol gratuït de l’espai de la quarta planta de la torre, propietat de la corporació comunal. Dins els detalls del conveni es contempla que el comú d’Escaldes-Engordany es fa càrrec també de les despeses de calefacció, aigua i altres que es puguin derivar de la utilització de la instal·lació.

Tant la presidenta d’Unicef Andorra, Laura Álvarez, com al cònsol major de la parròquia, Rosa Gili, han volgut destacar la bona sintonia que ha existit entre totes dues parts des d’un inici i que ha culminat, "de forma àgil i ràpida", en aquest acord de col·laboració.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT