PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un jove de 18 anys, detingut a Encamp per vendre haixix

Arrestat un altre jove per desobediència a l’autoritat

Per El Periòdic

Edifici administratiu del Cos de la Policia
Edifici administratiu del Cos de la Policia | Sergi Pérez

La Policia va detenir dimecres de la setmana passada un jove resident de 18 anys com a presumpte autor de venda d’haixix. El detingut va ser controlat per la Policia en possessió de set porcions d’haixix, d’un pes total de 8,9 grams.


L’arrest va tenir lloc a Encamp poques hores després que els agents haguessin detingut en un control rutinari un jove resident de 19 anys que va donar positiu al consum d’estupefaents mentre conduïa. De fet, se’l va trobar en possessió d’1,4 grams d’haixix i arran d’aquesta troballa es va obrir una investigació que va donar com a resultat la detenció del jove de 18 anys, que hauria estat qui li hauria venut la droga al conductor controlat.


Aquestes són dues de les 13 detencions que va efectuar la setmana passada la Policia, i entre les quals també cal destacar l’arrest d’un home de 41 anys al Pas de la Casa com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat sexual, concretament per abusos.
També va ser detingut, divendres, un turista de 46 anys que va donar un resultat positiu d’1,44 grams d’alcohol per litre de sang després d’haver atropellat una persona i haver fugit del lloc dels fets.


Els agents també van arrestar dijous a Sant Julià de Lòria un no resident de 23 anys que va falsificar el certificat d’antecedents penals en la sol·licitud d’autorització de residència i treball.


A més, el dilluns va ser detingut un resident de 24 anys per injúries i resistència i desobediència als agents de la policia arran d’una detenció relacionada amb el fet que el detingut i un altre jove van agafar una motocicleta estacionada a la via pública i li van causar danys. Quan el van detenir, segons la Policia, va tenir un «comportament irrespectuós i desafiant» cap als agents.
La Policia també va detenir una dona resident de 22 anys per conduir amb el permís retirat.


D’altra banda, ahir a les 14.22 hores va haver-hi un accident amb tres persones ferides a la rotonda de Fontaneda a Sant Julià de Lòria. El conductor d’un Audi amb matrícula andorrana –resident de 43 anys– i el conductor i passatgera d’un Mercedes-Benz espanyol–no residents de 42 i 41 anys respectivament– van resultar ferits. 


A més, també un motorista –un jove resident de 16 anys– va resultar ferit diumenge passat al carrer Guillem Areny en la Massana en tenir un accident amb un turisme a les 20.00 de la tarda. Tant La motocicleta i el turisme implicat  amb matrícula del Principat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT