PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Judith Pallarés defensa els governs de coalició al Líban

La ministra posa en relleu la tasca per aconseguir el consens

Per El Periòdic

Judith Pallarés a les jornades.
Judith Pallarés a les jornades. | Liberals

La ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, va participar en les jornades Democratic Training Academy organitzades per la Liberal Internacional el darrer cap de setmana a Beirut, al Líban. Pallarés va prendre part de la taula rodona Formació de coalicions on es va debatre sobre la construcció de coalicions democràtiques i la presa d’acords electorals.

«Per construir una coalició les parts han de deixar de banda la part més ideològica per un sentit de país», va explicar la ministra, que també va afegir que «les parts s’han de concentrar en les accions que es poden dur a terme de forma consensuada i deixar de banda les més difícils d’aconseguir». A més, fruit de la seva experiència, també va considerar que «la feina dins d’una coalició és de treball constant, ja que s’ha de vetllar pel compliment dels acords».

Posteriorment, Pallarés va valorar que veure participants joves, entusiasmats i «amb ganes de defensar els valors humans», «m’ha recordat perquè faig política».

PUBLICITAT
PUBLICITAT