PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS demana pel procés d’elecció del nou director de Salut Mental

López sol·licita informació sobre dos concurs públics internacionals d’ActuaTech

Per El Periòdic

Susanna Vela.
Susanna Vela. | PS

El Grup Parlamentari Socialdemòcrata va entrar ahir una pregunta i dues demandes d’informació a Sindicatura. D’una banda, la consellera general Susanna Vela va formular una qüestió en relació amb la cobertura de la direcció del Servei del Salut Mental del SAAS. Vela sol·licita saber quin ha estat el procés de selecció per a cobrir la plaça, que ha guanyat el psiquiatra Carlos Mur de Viu, i també va demanar per l’expedient i tota la documentació relativa a aquest procés de selecció i de contractació. 

D’altra banda, el president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Pere López, també va entrar ahir una demanda d’informació relativa a dos concursos públics internacionals convocats per ActuaTech. López va demanar els expedients de contractació, plecs de bases tècniques i administratives, ofertes presentades i criteris de selecció dels projectes, entre altres, relatius al concurs públic internacional sobre Serveis d’acompanyament de governança i qualitat de la dada de modalitat negociada, que el 20 d’agost del 2021 va recaure a l’empresa Pricewaterhousecoopers Serveis Professionals Andorra S.L.U per un import de 228.690 euros. 

Així mateix, el president socialdemòcrata també vol conèixer la informació sobre l’adjudicació del concurs públic internacional pel que fa als Serveis de definició del model d’interoperabilitat de país de modalitat negociada que ActuaTech va convocar el 26 d’agost i va adjudicar a Deloitte Andorra Auditors i Assessors S.L per un import de 134.198 euros. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT